There was an error in this gadget

Tuesday, May 3, 2011

this is what we called it an ART

usha entri ni sbb 
Dah bebebeberapa lama aku x mengupdate,arini dtg plak kesedaran pas usha belogmangges.Dia ckp blog aku dh bersawang..The true is..mmg pun..xde masa la beb..

bnyk komitmen..kekeke.

kali ni aku nk citer sket pasal satu benda yg interesting utk korg tgk.
Ni pasal member aku,seorg Barista Starbucks bernama Fathil..Ada 2 benda ketara yg membezakan kitorg..

1.Dia keje kat store yg len(knal masa men futsal)
2.Dia sgt artistic..

Kat memana store Starbucks,setiap satu store mesti ada Daily Offering Board..n when it comes to a new promotion,para2 barista akan ditugaskan melukis gambar tentang promosi yg terbaru menggunakan Chalk Marker dibantu dgn kreativiti memasing..aku pun kena tempias bt benda alah ni..xpe nmpk cam xkreatif lgsg..later aku post gmbr yg aku bt.haha

Bab si Fathil ni plak,dia mmg famous kat district ktorg..antara 4-5 store,dia punya artwork mmg awesome..Yang aku nk bg korg tgk ni adlh 2 artwork Fathil yg aku adore..



nmpk realistic aite?i told u..its awesome

3 comments:

manggosteen said...

serius cool giler..pakai kapur jek?mmg hebat..

Husain Anuar said...

actually ada satu marker color yg digelar chlak marker klu aku x silap.mcm marker biasa cuma bila dh kering,kaler dia jd cam ala2 kapur cikgu skolah.cool kan?1 set ada la 5-6 btg = rm100++.g ar cr.haha

manggosteen said...

oo..aku ingatkan pakai kapur biasa..kalau pakai kapur biasa mmg stylo giler..