There was an error in this gadget

Wednesday, November 3, 2010

red shirt

usha entri ni sbb 
Pejam celik,pejam celik dah masuk gaji ke 4 aku dpt keje kat kedai kopi duyung ni..

Dlm masa 4 bulan ni apa yg aku rasa best bekerja bila...

1)keje x heavy sgt
2)minum free
3)makan free
4)awal taun dpn nek gaji!yeah!ni yg paling penting dude!
5)store partners yg cool2
6)t-shirt itam bt aku nmpk kurus

yg cam xbest sgt bila...

1)sume lagu yg dorg play cam lagu org nk mati,xkena ngan jiwa..balik2 yg pling best aku blh layan..buffalo soldier-Bob Marley
2)mntk aku ganti org lain punya keje last2 minit

Overall aku bg keje part time aku kali ni-8/10..agak terbaek gak la..

PROMO sket..

Starting from 9/11/2010..kedai kopi duyung will promoting a new drinks sempena hari natal..
promo ni akan ada dlm lebih kurang sebulan lebih kot..mcm biasa,mesti akan ada air baru,n nama yg pelik2 bakal kuar..self-preparation?elak lidah tergeliat!

Yg bestnya utk promo x'mas ni ktorg dpt t-shirt baru..kaler merah..utk menaikkan seri sambutan x'mas..aku x sambut x'mas,tp tgn aku laju je sambut t-shirt baru..
lagi pulak t-shirt baru ni kaler merah..sambung balik tema umah cina yg mana aku decorate kat bilik aku..last but not least..

RED is for RED DEvIL's comrades!hahaha


"share the experience"