There was an error in this gadget

Tuesday, August 31, 2010

raya...just around the corner

usha entri ni sbb 
lama x mengupdate..bz..campur aduk ngan rasa malas yg dh sebati sejak azali lg..tp bila dh lama sgt,tgk plak blog mmbr2 yg makin ari mkin meruntunkan nafsu punya best..start blk la..arini nk cter pasal raya..memandangkan anak bulan pun dh dkt tnda2 nk raya..cam biasa..mcm2 benda dh start nk kena pk..taun ni ingt nk bg duit raya kat 11 org iaitu Bonda n 10 askar kecik..so,keje keras sket..dh masuk gaji kedua gua bt part time kat kedai kopi duyung ekor kembar..bulan kedua ni bnyk sket hours sbb kelas gua kat you see ass i sket..

aritu balik kg halaman...keje mengemas umah secara bergotong royong ngan kroni2 yg ada kat umah tu..taun ni special sket..ktorg sume mengerjakan bilik dpn merangkap bilik ubatan2 tggalan arwah ayahanda utk dijadikan bilik tdo bonda yg baru klu mengikut plan asalnya la..tetiba bonda xnk plak..dia rasa cam jauh kedepan..so,ktorg maintain bilik bonda skang yg sedia ada ni,upgrade jd cam ala2 bilik permaisuri british..bg beliau sgt selesa..program ni sedianya diketuai abg ipar gua yg paling rajin,mr hairi diatas minatnya yg mendalam dlm keje nk mendekoret umah..no wonder la umah dia sgt kemas dan chantek..

gua tolong cat ceiling utk bg nmpk ada keje sket..penat gle beb..pasal tu la gua xnk penah tanam cita2 nk jadi tukang cat..gua bt sekejap je..pastu gua kuar jap diiringi gelak tawa dr mr hairi.."x larat la tu"..gua senyum sket,kuar..pastu baring kat sebelah akak gua yg mengandung masuk 5 bulan..join dia rehat2kan bdn..

gua pun tertido...kahkahkah...

setengah jam kemudian..

AKA call...borak jap..pastu g usha bilik yg sedang dicat..tgk dah bnyk siap..gua amek paint roller n kemudian smbung balance2 yg ada...